2018-01-15 06:51:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kellemes meglepetések érik

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Merkúrral a Bak jegyében. Egy váratlan fordulat új lendületet ad álmai megvalósításához. Vagy pénz áll a házhoz, vagy olyan ígéretet kap, amelyet készpénznek vehet. Sikeres üzletkötéseket jeleznek a csillagok. Az érvényesülés, a népszerűség és a közkedveltség rendkívül fontos önnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Minden erejével azon van, hogy sikerüljön határidőre befejezni a munkáit. A nap huszonnégy órája se lenne elég, hogy minden kötelezettségének eleget tegyen. A rendelkezésre álló időt igyekszik minél hatékonyabban kihasználni.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Merkúrral a Bak jegyében. Meghívásra számíthat egy távolban lakó ismerősétől. Ha eleget tesz a meghívásnak, utazása során hamar összejön egy románc.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem igazán érdekli most a munkája. Olyan régi ügyekkel bajlódik, amiket már le kellett volna zárnia ahhoz, hogy továbbléphessen. Az a baj, hogy mindig biztosra akar menni, így viszont rengeteg ideje megy el feleslegesen...

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap együtt áll a Vénusszal. Most valóban jól fogja érezni magát. Problémáit, amelyek a többiekkel való kapcsolatában adódtak, fel tudja oldani. Ez nagyon boldoggá teszi önt. Különösen beszélgetései viszik ma tovább.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Általában ügyesen bánik a pénzzel, de most valahogy nem találja a megfelelő megoldást. Igényeit és terveit hozza összhangba! Nagyobb szellemi kihívásokra vágyik, ezért ma elhatározza, hogy megtanul egy idegen nyelvet, vagy beiratkozik valamilyen tanfolyamra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Párkapcsolatában adódhatnak kisebb konfliktusok, aztán megnyugszanak a kedélyek. Olyan ajánlatot kap, amit korában elképzelhetetlennek tartott, s ez nagyon fellelkesíti. Legyen bátor és bízzon önmagában!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagy terveket forgat a fejében, amelyektől szűkebb környezete boldogulását reméli. Persze, ehhez pénzbefektetés kell. Inkább erre használja, minthogy vásárolgasson. Ne hagyja, hogy mások költekező életmódra csábítsák!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy munkalehetőség vagy valamiféle ösztöndíj, ami még nemrégiben elérhetetlennek tűnt, most valóra válhat. Szívügyekben csak az érzelmeire figyeljen. Egy kisebb félreértést tapintattal és toleranciával elsimíthat.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Határidős munkáját igyekezzen teljesíteni, s utána szép lassan tegye dolgát, kímélje magát. Extra bevételre nem számíthat, kiadásra pedig bőven.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kellemes meglepetések érik, nem túl nagyok, de arra jók, hogy jól érezze magát. Szerezzen ön is örömöt másoknak, de költségvetésére vigyázzon, mert adódnak váratlan kiadások. Tele van veszéllyel, tűzzel, a csillagok szerelmet jeleznek.


Halak: II. 19. - III. 20.
Anyagi gondjait próbálja saját erőből megoldani, néha szorosabbra is kell fogni a kiadásokat. Tele van tervekkel, és a csillagok inspirálják ezek megvalósítására. Párkapcsolatában kerülje az ütközéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: